Honing-kaneelkwark in een glaasje
Begin de dag goed met dit feestelijke ontbijtje en het kan eigenlijk niet meer mis gaan.
Aan de slag
Doe de koekjes in een plastic zak en rol met de deegroller tot kruimels. Schep de koekkruim in de glazen, maar maar houd wat achter voor de garnering.
Snijd het vanillestokje in de lengte open en schraap met een mespunt het merg eruit. Meng het vanillemerg met de kwark, ¾ van de rozijnen, ⅘ van de honing en de kaneel. Verdeel het mengsel over de koekkruim.
Garneer met de rest van de koekkruimels, honing en rozijnen en bestrooi met wat extra kaneel.
Honing-kaneelkwark in een glaasje
Begin de dag goed met dit feestelijke ontbijtje en het kan eigenlijk niet meer mis gaan.
null personen
360 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Doe de koekjes in een plastic zak en rol met de deegroller tot kruimels. Schep de koekkruim in de glazen, maar maar houd wat achter voor de garnering.
Snijd het vanillestokje in de lengte open en schraap met een mespunt het merg eruit. Meng het vanillemerg met de kwark, ¾ van de rozijnen, ⅘ van de honing en de kaneel. Verdeel het mengsel over de koekkruim.
Garneer met de rest van de koekkruimels, honing en rozijnen en bestrooi met wat extra kaneel.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
7 stuks haverkoekjes oats
1 vanillestokje
500 g volle kwark
40 g rozijnen
2½ el wilde bloemenhoning
1¼ tl kaneel
Dit heb je nodig
glazen
deegroller