Hangop
Aan de slag
Maak een theedoek vochtig en leg in een vergiet. Hang het vergiet in een kom of pan. Schenk de yoghurt erin en laat ca. 8 uur in de koelkast uitlekken. Rooster in een droge koekenpan het amandelschaafsel. Laat op een bord afkoelen.
Giet de yoghurt in een kom. Roer de crème fraîche, honing, appelsap en kaneel erdoor. Vorm met twee lepels ovale bolletjes en schep deze op borden. Verdeel het amandelschaafsel erover en bestuif licht met poedersuiker.
Hangop
null personen
395 kcal
15 min. bereiden
480 min. wachten
Aan de slag
Maak een theedoek vochtig en leg in een vergiet. Hang het vergiet in een kom of pan. Schenk de yoghurt erin en laat ca. 8 uur in de koelkast uitlekken. Rooster in een droge koekenpan het amandelschaafsel. Laat op een bord afkoelen.
Giet de yoghurt in een kom. Roer de crème fraîche, honing, appelsap en kaneel erdoor. Vorm met twee lepels ovale bolletjes en schep deze op borden. Verdeel het amandelschaafsel erover en bestuif licht met poedersuiker.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 l volle yoghurt
45 g amandelschaafsel
125 ml crème fraîche
2 el bloemenhoning
2 el appelsap
1 el kaneel
1 mespunt poedersuiker
Dit heb je nodig
theedoek