Heerlijk belegde knäckebrödpuntjes
Eet je nou crackers als lunch? Jazeker, en wát voor crackers!
Aan de slag
Schaaf de komkommer in de lengte in linten en verdeel over het knäckebröd. Halveer de bolletjes mozzarella en verdeel met de zalm over de komkommer. Besprenkel met de pesto en garneer met wat blaadjes basilicum.
Heerlijk belegde knäckebrödpuntjes
Eet je nou crackers als lunch? Jazeker, en wát voor crackers!
null personen
325 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Schaaf de komkommer in de lengte in linten en verdeel over het knäckebröd. Halveer de bolletjes mozzarella en verdeel met de zalm over de komkommer. Besprenkel met de pesto en garneer met wat blaadjes basilicum.
serveertip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
¼ komkommer
8 knäckebrödpuntjes
75 g mini-mozzarellabolletjes
175 g zalm saladeflakes naturel
90 g koelverse pestospread
7½ g verse basilicum