Meergranenpannenkoekjes met fruitpuree
Zegt er ooit iemand nee tegen pannenkoeken? Precies, dit nagerecht scoort altijd.
Aan de slag
Bereid het pannenkoekbeslag volgens de aanwijzingen op de verpakking met de melk en het ei en voeg op het laatste moment de rozijnen toe. Verhit de koekenpan en doe de helft van de olie in de pan. Schep met een eetlepel 6 hoopjes beslag van ca. Ø 6 cm in de pan en bak 3 min. op middelhoog vuur. Keer na 1-2 min. om en bak de andere kant goudbruin en gaar. Leg op een bord en dek af met aluminiumfolie. Bak zo nog 6 pannenkoekjes. Verdeel ze over de borden, schep de fruitpuree erop en bestrooi met de blauwe bessen.
Meergranenpannenkoekjes met fruitpuree
Zegt er ooit iemand nee tegen pannenkoeken? Precies, dit nagerecht scoort altijd.
nagerecht
null personen
300 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Bereid het pannenkoekbeslag volgens de aanwijzingen op de verpakking met de melk en het ei en voeg op het laatste moment de rozijnen toe. Verhit de koekenpan en doe de helft van de olie in de pan. Schep met een eetlepel 6 hoopjes beslag van ca. Ø 6 cm in de pan en bak 3 min. op middelhoog vuur. Keer na 1-2 min. om en bak de andere kant goudbruin en gaar. Leg op een bord en dek af met aluminiumfolie. Bak zo nog 6 pannenkoekjes. Verdeel ze over de borden, schep de fruitpuree erop en bestrooi met de blauwe bessen.
bereidingstip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
200 g meergranen pannenkoekenmix
200 ml halfvolle melk
1 middelgroot ei
4 el rozijnen
2 el zonnebloemolie
100 g 100% fruit bosvruchten
150 g verse blauwe bessen
Dit heb je nodig
koekenpan met antiaanbaklaag Ø 24 cm