Rozijnenpannenkoekjes met lemon curd
Goede reden om niet te veel te eten: dan houd je plek over voor deze super-de-luxe pannenkoekjes.
Aan de slag
Roer de melk en poffertjesmix in een kom tot een glad beslag. Meng het ei, de olie en eventueel zout erdoor. Meng de zuivelspread met de lemon curd.
Verhit de helft van de boter in acht pannetjes. Giet in elk pannetje een laagje beslag en bestrooi met de helft van de rozijnen. Bak de pannenkoekjes 8 min. Keer halverwege. Herhaal met de rest van het beslag.
Bestrijk de pannenkoekjes met een laagje roomkaas en garneer met de blauwe bessen.
Rozijnenpannenkoekjes met lemon curd
Goede reden om niet te veel te eten: dan houd je plek over voor deze super-de-luxe pannenkoekjes.
null personen
285 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Roer de melk en poffertjesmix in een kom tot een glad beslag. Meng het ei, de olie en eventueel zout erdoor. Meng de zuivelspread met de lemon curd.
Verhit de helft van de boter in acht pannetjes. Giet in elk pannetje een laagje beslag en bestrooi met de helft van de rozijnen. Bak de pannenkoekjes 8 min. Keer halverwege. Herhaal met de rest van het beslag.
Bestrijk de pannenkoekjes met een laagje roomkaas en garneer met de blauwe bessen.
bewaartip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
200 ml halfvolle melk
100 g poffertjesmix
1 middelgroot ei
1 el zonnebloemolie
100 g zuivelspread naturel light
1 el lemon curd
25 g ongezouten roomboter
2 el rozijnen
90 g verse blauwe bessen
Dit heb je nodig
gourmetstel