Viscurry met zelfgemaakte currypasta
bewaar
bewaar

Viscurry met zelfgemaakte currypasta

Heerlijk viscurry die je 3 uur laat garen. Wat een smaken!

20 min. bereiden / 3 uur wachten

pittig

16 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de steeltjes van de rode pepers. Halveer de pepers in de lengte, verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in reepjes. Verwijder het buitenste blad en de onderkant van het citroengras en snijd de stengel in stukken. Pel de knoflook, schil de gember en halveer de sjalotten. Doe het citroengras, gemalen korianderzaad, de knoflook, gember, sjalotten, suiker, olie, vissaus en rode peper in een hoge beker of de kom van de keukenmachine. Maal in de keukenmachine of met de staafmixer in ca. 2 min. tot een dik mengsel.

Halveer de paprika’s, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in reepjes. Doe het pepermengsel in de slowcooker en voeg de paprika, sugarsnaps, garnalen en kokosmelk toe. Verkruimel de bouillontablet erboven en leg de schelvisfilet erop. Doe de deksel op de pan en laat op de lage stand ca. 3 uur garen. Snijd de koriander grof. Breng de curry op smaak met peper en eventueel zout en bestrooi met de koriander.

combinatietipLekker met spinazie en witte rijst.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Viscurry met zelfgemaakte currypasta

Heerlijk viscurry die je 3 uur laat garen. Wat een smaken!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig