Italiaanse gestoofde kalfsschenkel
De malse kalfsschenkel doet het goed samen met de herfstige smaak van paddenstoelen.
Aan de slag
Bestrooi de kalfsschenkels met peper en eventueel zout. Verhit de olie in een koekenpan en bak de schenkels rondom bruin. Snipper ondertussen de ui en snijd de knoflook fijn. Ris de blaadjes van de takjes tijm. Doe de ui, knoflook, tijmblaadjes en paddenstoelenmix met de passata in de pan van de slowcooker. Verkruimel het bouillontablet erboven en roer door. Voeg de schenkels toe en schep om. Doe de deksel op de pan en laat op de lage stand ca. 3 uur garen.
Italiaanse gestoofde kalfsschenkel
De malse kalfsschenkel doet het goed samen met de herfstige smaak van paddenstoelen.
hoofdgerecht
null personen
300 kcal
15 min. bereiden
180 min. wachten
Aan de slag
Bestrooi de kalfsschenkels met peper en eventueel zout. Verhit de olie in een koekenpan en bak de schenkels rondom bruin. Snipper ondertussen de ui en snijd de knoflook fijn. Ris de blaadjes van de takjes tijm. Doe de ui, knoflook, tijmblaadjes en paddenstoelenmix met de passata in de pan van de slowcooker. Verkruimel het bouillontablet erboven en roer door. Voeg de schenkels toe en schep om. Doe de deksel op de pan en laat op de lage stand ca. 3 uur garen.
combinatietip:
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 kalfsschenkels
1 el traditionele olijfolie
1 ui
1 teen knoflook
3 takjes verse tijm
400 g paddenstoelenmix beukenzwam
540 g passata tomatensaus
1 paddenstoelenbouillontablet
Dit heb je nodig
Slowcooker (4.7 liter)