Tartelette met uien en entrecote
bewaar
bewaar

Tartelette met uien en entrecote

30 min. bereiden / 1 uur 15 min. wachten

5 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de olie in een pan en laat de uien op laag vuur in 1 uur zacht worden. Voeg peper en zout toe. Verwarm de oven voor op 220 °C. Snijd 8 vierkantjes uit het pizzadeeg. Verdeel de uien over de deegvierkantjes en bak de taartjes in de oven in 15 min. goudbruin. Bestrooi ondertussen de entrecotes met tijm en peper en zout.

Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak het vlees op hoog vuur 2 min. Keer halverwege. Laat afkoelen. Snijd het randje vet van de entrecotes en snijd het vlees in zo dun mogelijke plakjes.

Verdeel het vlees over de uientaartjes, bestrooi eventueel met peper en serveer direct.

bewaartipJe kunt de uientaartjes maximaal 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast. Bak de entrecotes vlak voor het serveren en beleg de taartjes ermee.
algemeenVoor een supersnel Italiaans bijgerecht: schenk de tomatensaus uit de verpakking van het pizzadeeg over 500 g beetgaar gekookte sperziebonen en verdeel er 2 el zwarte olijven zonder pit over.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tartelette met uien en entrecote

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig