Tartelette met uien en entrecote
Aan de slag
Verwarm de olie in een pan en laat de uien op laag vuur in 1 uur zacht worden. Voeg peper en zout toe. Verwarm de oven voor op 220 °C. Snijd 8 vierkantjes uit het pizzadeeg. Verdeel de uien over de deegvierkantjes en bak de taartjes in de oven in 15 min. goudbruin. Bestrooi ondertussen de entrecotes met tijm en peper en zout.
Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak het vlees op hoog vuur 2 min. Keer halverwege. Laat afkoelen. Snijd het randje vet van de entrecotes en snijd het vlees in zo dun mogelijke plakjes.
Verdeel het vlees over de uientaartjes, bestrooi eventueel met peper en serveer direct.
Tartelette met uien en entrecote
hoofdgerecht
null personen
300 kcal
30 min. bereiden
75 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de olie in een pan en laat de uien op laag vuur in 1 uur zacht worden. Voeg peper en zout toe. Verwarm de oven voor op 220 °C. Snijd 8 vierkantjes uit het pizzadeeg. Verdeel de uien over de deegvierkantjes en bak de taartjes in de oven in 15 min. goudbruin. Bestrooi ondertussen de entrecotes met tijm en peper en zout.
Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak het vlees op hoog vuur 2 min. Keer halverwege. Laat afkoelen. Snijd het randje vet van de entrecotes en snijd het vlees in zo dun mogelijke plakjes.
Verdeel het vlees over de uientaartjes, bestrooi eventueel met peper en serveer direct.
bewaartip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
5 el traditionele olijfolie
750 g zoete uien
1 pizzadeeg met tomatensaus
2 entrecotes
1 el gedroogde tijm