Romige kippensoep met paddenstoelen
bewaar
bewaar

Romige kippensoep met paddenstoelen

Een champignonsoep en kippensoep in 1. Heerlijk romig!

15 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Snijd de champignons en shiitake in stukken. Verhit de olie in een soeppan en fruit de ui en knoflook 2 min. Voeg de champignons en shiitake toe en bak 3 min. mee. Voeg het water, de mix voor kippensoep en kookroom toe en breng aan de kook. Laat de soep 5 min. zachtjes koken. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Snijd ondertussen de selderij fijn. Verdeel de soep over diepe kommen en garneer met de selderij en kipfiletreepjes.

variatietipOok lekker als hoofdgerecht met brood en een frisse salade erbij.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Romige kippensoep met paddenstoelen

Een champignonsoep en kippensoep in 1. Heerlijk romig!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig