Plaattaart met zoete aardappel, jalapeño en geitenkaas
bewaar
bewaar

Plaattaart met zoete aardappel, jalapeño en geitenkaas

Pittige tante, deze vegetarische plaattaart.

10 min. bereiden / 15 min. oventijd

licht pittig

8 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Schil de zoete aardappelen en snijd in dunne plakjes van een ½ cm. Laat de tomaatjes uitlekken en vang 1 el olie op (per 4 personen). Meng de zoete aardappel met de tomaatjes, opgevangen olie, koriander, oregano, peper en eventueel zout.

Rol het bladerdeeg uit op het meegeleverde bakpapier en leg op een bakplaat. Verdeel de zoete-aardappelplakjes dakpansgewijs over het bladerdeeg. Verdeel de tomaatjes erover en verkruimel de geitenkaas erover.

Bak ca. 15 min. onder het midden van de oven. Snijd ondertussen de jalapeñopeper in dunne ringetjes en snijd de koriander grof. Strooi over de plaattaart en serveer.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Plaattaart met zoete aardappel, jalapeño en geitenkaas

Pittige tante, deze vegetarische plaattaart.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig