Plaattaart met geroosterde groenten en geitenkaas
In vijf minuten een veggie-feestje op tafel!
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Rol het bladerdeeg uit op het meegeleverde bakpapier en leg op een bakplaat. Besmeer het deeg met de zachte geitenkaas en bak de plaattaart 15 min. in het midden van de oven.
Neem de plaattaart uit de oven en verdeel het basisrecept er dakpansgewijs over. Bak nog 10 min. in het midden van de oven.
Plaattaart met geroosterde groenten en geitenkaas
In vijf minuten een veggie-feestje op tafel!
hoofdgerecht
null personen
550 kcal
5 min. bereiden
25 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Rol het bladerdeeg uit op het meegeleverde bakpapier en leg op een bakplaat. Besmeer het deeg met de zachte geitenkaas en bak de plaattaart 15 min. in het midden van de oven.
Neem de plaattaart uit de oven en verdeel het basisrecept er dakpansgewijs over. Bak nog 10 min. in het midden van de oven.
serveertip:
bereidingstip:
serveertip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
270 g vers bladerdeeg
150 g zachte geitenkaas
½ basisrecept geroosterde groenten (bayaldi)