Sandwich met vega smeerworst en gekarameliseerde uien
Uitgebreid lunchen met smeerworst? Dat kan! Je hoeft 'm alleen maar een beetje te upgraden.
30 min. bereiden
8 ingrediënten
Aan de slag
Snijd de ui in ringen. Verhit de boter in een pan en fruit de ui 10 min. op laag vuur. Voeg de suiker toe en laat karamelliseren. Voeg de azijn toe en breng op smaak met peper en eventueel zout. Laat nog 10 min. op laag vuur zachtjes stoven. Laat de uien afkoelen.
Rooster ondertussen de sneetjes brood. Besmeer de helft van de boterhammen met de smeerworst. Verdeel hierover de gekarameliseerde uien en de rucola. Besmeer de overige boterhammen met de mosterd en leg met de besmeerde kant op de rucola.
Sandwich met vega smeerworst en gekarameliseerde uien
Uitgebreid lunchen met smeerworst? Dat kan! Je hoeft 'm alleen maar een beetje te upgraden.
null personen
30 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de ui in ringen. Verhit de boter in een pan en fruit de ui 10 min. op laag vuur. Voeg de suiker toe en laat karamelliseren. Voeg de azijn toe en breng op smaak met peper en eventueel zout. Laat nog 10 min. op laag vuur zachtjes stoven. Laat de uien afkoelen.
Rooster ondertussen de sneetjes brood. Besmeer de helft van de boterhammen met de smeerworst. Verdeel hierover de gekarameliseerde uien en de rucola. Besmeer de overige boterhammen met de mosterd en leg met de besmeerde kant op de rucola.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 rode uien
15 g ongezouten roomboter
50 g kristalsuiker
2 el witte wijnazijn
8 sneetjes Liefde & Passie speltbroden
120 g vegetarische smeerworst
75 g rucola
1 el grove mosterd