Iberico spareribs char siu
Aan de slag
Snijd de spareribs in 3 gelijke stukken en doe in een grote pan. Kneus de knoflook en voeg met de 5 spice-poeder en het zout toe. Voeg zo veel water toe dat de ribs bijna onderstaan, breng aan de kook en laat in 1 uur op laag vuur garen met de deksel op de pan. Neem de ribs uit de pan. Laat goed uitlekken en iets afkoelen.
Verwarm de ovengrill. Bestrijk de ribs rondom met de char siu-saus en leg op een rooster boven een bakplaat. Rooster de ribs ca. 20 min. in de oven, keer halverwege.
Iberico spareribs char siu
hoofdgerecht
null personen
610 kcal
20 min. bereiden
60 min. wachten
20 min. oventijd
Aan de slag
Snijd de spareribs in 3 gelijke stukken en doe in een grote pan. Kneus de knoflook en voeg met de 5 spice-poeder en het zout toe. Voeg zo veel water toe dat de ribs bijna onderstaan, breng aan de kook en laat in 1 uur op laag vuur garen met de deksel op de pan. Neem de ribs uit de pan. Laat goed uitlekken en iets afkoelen.
Verwarm de ovengrill. Bestrijk de ribs rondom met de char siu-saus en leg op een rooster boven een bakplaat. Rooster de ribs ca. 20 min. in de oven, keer halverwege.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 kg diepvries Iberico ribs
2 tenen knoflook
1 el 5 spicekruiden
1 tl zout
225 g char siu saus