‘Nasi’ met Hollandse soepgroente
Het leuke aan deze nasi is dat iedereen hem kan maken zoals ze 'm zelf lekker vinden. Vlees, vis of zonder: het kan allemaal.
Aan de slag
Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen de helft van de olie in een wok en fruit de boemboe 1 min. Zet het vuur hoog en roerbak alle groenten, behalve de rode peper, 5 min. Schep de rijst door de groenten en verwarm 4 min. mee.
Breek ondertussen de eieren boven een kom en klop ze los met een vork. Verhit de rest van de olie in een koekenpan. Schenk het eimengsel in de pan en bak er een omelet van. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Snijd de omelet in reepjes en verdeel over de rijst.
‘Nasi’ met Hollandse soepgroente
Het leuke aan deze nasi is dat iedereen hem kan maken zoals ze 'm zelf lekker vinden. Vlees, vis of zonder: het kan allemaal.
hoofdgerecht
null personen
500 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen de helft van de olie in een wok en fruit de boemboe 1 min. Zet het vuur hoog en roerbak alle groenten, behalve de rode peper, 5 min. Schep de rijst door de groenten en verwarm 4 min. mee.
Breek ondertussen de eieren boven een kom en klop ze los met een vork. Verhit de rest van de olie in een koekenpan. Schenk het eimengsel in de pan en bak er een omelet van. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Snijd de omelet in reepjes en verdeel over de rijst.
combinatietip:
bereidingstip:
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g basmatirijst
2 el arachideolie
100 g boemboe nasi goreng
400 g verse fijne soepgroente
450 g nasi-bamigroente
4 witte vrije uitloopeieren