Zoete-tortillachips
Tortillachips met chocolade? Klinkt gek, maar is heel lekker!
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Leg de tortilla’s op elkaar en snijd kruislings door zodat je driehoekjes krijgt. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrijk met de gesmolten boter.
Meng de suiker en 5 spice door elkaar en bestrooi de tortilla’s ermee. Bak in het midden van de oven in 10 min. goudbruin en gaar.
Smelt ondertussen extra pure chocolade au bain-marie. Serveer de chips met de chocoladesaus in en schaaltje om te dippen.
Au bain-marie smelten
Instructievideo - 00:34 min.
Zoete-tortillachips
Tortillachips met chocolade? Klinkt gek, maar is heel lekker!
null porties
330 kcal
10 min. bereiden
10 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Leg de tortilla’s op elkaar en snijd kruislings door zodat je driehoekjes krijgt. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrijk met de gesmolten boter.
Meng de suiker en 5 spice door elkaar en bestrooi de tortilla’s ermee. Bak in het midden van de oven in 10 min. goudbruin en gaar.
Smelt ondertussen extra pure chocolade au bain-marie. Serveer de chips met de chocoladesaus in en schaaltje om te dippen.
bereidingstip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
12 mini tortilla's
20 g ongezouten roomboter
2 el kristalsuiker
1 tl vijfkruidenpoeder
200 g extra pure chocolade
Dit heb je nodig
bakpapier