Herfstburger
bewaar
bewaar

Herfstburger

Een burger kan wat ons betreft het hele jaar door. Met pompoen is-ie ineens ook perfect voor de herfst.

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Verhit een grillpan en gril de Black Angusburgers in 12 min. bruin en gaar. Keer halverwege. Verhit ondertussen in een koekenpan de olijfolie en bak de gesneden kastanjechampignons 5 min. op hoog vuur. Breng op smaak met peper en zout.

Snijd ondertussen de speltbollen open en besmeer de boven- en onderkant met groentespread pompoen. Verdeel over alle onderkanten wat eikenbladslamelange en de kastanjechampignons. Leg op elk broodje een burger en verdeel de ketchup en gebakken uitjes over de burgers.

variatietipVervang voor een burger met nog meer pit de ketchup door srirachasaus (pittige chilisaus).

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Herfstburger

Een burger kan wat ons betreft het hele jaar door. Met pompoen is-ie ineens ook perfect voor de herfst.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig