Herfstburger
Een burger kan wat ons betreft het hele jaar door. Met pompoen is-ie ineens ook perfect voor de herfst.
Aan de slag
Verhit een grillpan en gril de Black Angusburgers in 12 min. bruin en gaar. Keer halverwege. Verhit ondertussen in een koekenpan de olijfolie en bak de gesneden kastanjechampignons 5 min. op hoog vuur. Breng op smaak met peper en zout.
Snijd ondertussen de speltbollen open en besmeer de boven- en onderkant met groentespread pompoen. Verdeel over alle onderkanten wat eikenbladslamelange en de kastanjechampignons. Leg op elk broodje een burger en verdeel de ketchup en gebakken uitjes over de burgers.
Herfstburger
Een burger kan wat ons betreft het hele jaar door. Met pompoen is-ie ineens ook perfect voor de herfst.
hoofdgerecht
null personen
550 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit een grillpan en gril de Black Angusburgers in 12 min. bruin en gaar. Keer halverwege. Verhit ondertussen in een koekenpan de olijfolie en bak de gesneden kastanjechampignons 5 min. op hoog vuur. Breng op smaak met peper en zout.
Snijd ondertussen de speltbollen open en besmeer de boven- en onderkant met groentespread pompoen. Verdeel over alle onderkanten wat eikenbladslamelange en de kastanjechampignons. Leg op elk broodje een burger en verdeel de ketchup en gebakken uitjes over de burgers.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 Black Angus burgers
1 el traditionele olijfolie
250 g kastanjechampignons
4 luxe speltbollen
150 g verse groentespread pompoen
100 g eikenbladslamelange
2 el ketchup
2 el gebakken uitjes
Dit heb je nodig
grillpan