Spaanse aardappeltortilla en spinazie a la crème
bewaar
bewaar

Spaanse aardappeltortilla en spinazie a la crème

De zon gaat spontaan schijnen met dit mediterrane topgerecht op je bord.

30 min. bereiden / 20 min. oventijd

7 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C.

Snijd de aardappelen in dunne plakken en de uien in halve ringen. Verhit de olie in een hapjespan en bak de aardappelen en ui 10 min. op middelhoog vuur.

Klop ondertussen de eieren los, rasp de kaas erboven en meng erdoor. Breng op smaak met peper.

Bekleed de springvorm met bakpapier. Snijd de chorizoworst in zo dun mogelijke plakjes. Schep achtereenvolgens de aardappelen en het eimengsel over de springvorm en verdeel de chorizo erover. Bak de tortilla in het midden van de oven in ca. 20 min gaar. Dek eventueel af met aluminiumfolie als de tortilla te donker wordt.

Verwarm ondertussen de spinazie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer bij de tortilla.

combinatietipLekker met fijngesneden peterselie.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Spaanse aardappeltortilla en spinazie a la crème

De zon gaat spontaan schijnen met dit mediterrane topgerecht op je bord.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig