Aardappeltortilla met tomatensalade
bewaar
bewaar

Aardappeltortilla met tomatensalade

25 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de ui in halve ringen. Verhit 1 el olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de krieltjes met de ui 10 min. Klop in een kom de eieren los met het water en zout en peper naar smaak. Snijd de chorizo in halve plakjes.

Verhit weer 1 el olie in de koekenpan. Voeg het eimengsel en de chorizo aan de krieltjes toe. Bak de dikke omelet (tortilla) op halfhoog vuur tot de bovenkant is gestold. Keer de tortilla met behulp van een deksel en bak de onderkant op hoog vuur in 2-3 minuten bruin. Snijd de tomaten in vieren. Meng vlak voor het serveren de sla, tomatenpartjes en sladressing. Snijd de aardappeltortilla in punten en serveer met de tomatensalade.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Aardappeltortilla met tomatensalade

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig