Sushi-brood
Het lijkt sushi, maar het is brood. Daar heb je geen stokjes bij nodig!
Aan de slag
Snijd de korstjes van het brood. Meng de roomkaas met de wasabi.
Besmeer de boterhammen elk met 1 el roomkaas. Verdeel de wasabirucola en bietjes over de helft van de boterhammen en dek af met de rest van de sneetjes brood. Snijd elke boterham in de breedte in 4 stukken.
Snijd de komkommer met een kaasschaaf in lange linten. Wikkel de zalm om de boterhammen en laat daarbij de zijkanten vrij. Wikkel de plakjes komkommer om de plakjes zalm, maar laat de zalm nog zien. Steek in elk broodje een tapasprikker.
Sushi-brood
Het lijkt sushi, maar het is brood. Daar heb je geen stokjes bij nodig!
null porties
95 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de korstjes van het brood. Meng de roomkaas met de wasabi.
Besmeer de boterhammen elk met 1 el roomkaas. Verdeel de wasabirucola en bietjes over de helft van de boterhammen en dek af met de rest van de sneetjes brood. Snijd elke boterham in de breedte in 4 stukken.
Snijd de komkommer met een kaasschaaf in lange linten. Wikkel de zalm om de boterhammen en laat daarbij de zijkanten vrij. Wikkel de plakjes komkommer om de plakjes zalm, maar laat de zalm nog zien. Steek in elk broodje een tapasprikker.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
8 boterhammen
200 g roomkaas naturel
1 tl wasabipaste
20 g wasabirucola
75 g bietjes julienne
1 komkommer
200 g gerookte zalm
Dit heb je nodig
tapasprikkers