Sushibrood
bewaar
bewaar

Sushibrood

We gebruiken brood in plaats van rijst voor deze 'sushisandwiches'

15 min. bereiden

licht pittig

7 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de korstjes van het brood. Meng de zuivelspread met de wasabi. Besmeer elk sneetje brood aan 1 kant met de zuivelspread. Beleg 4 sneetjes (per 16 stuks) met de rucola en biet en dek af met de rest van het brood met de besmeerde kant naar beneden. Snijd elke sandwich in 4 gelijke rechthoeken.

Schaaf de komkommer met een kaasschaaf in lange linten. Wikkel de zalm om de sandwiches, maar laat de zijkanten vrij. Wikkel de plakjes komkommer om de zalm, maar laat de zalm nog zien. Steek in elke sandwich een tapasprikker en serveer.

bereidingstipJe kunt de sandwiches 4 uur van tevoren maken. Bewaar afgedekt in de koelkast.
variatietipJe kunt de sandwiches ook maken met volkorenbrood.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Sushibrood

We gebruiken brood in plaats van rijst voor deze 'sushisandwiches'

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig