Pascale Naessens' smeuïge blauwebessencake
Na één hapje weet je het: dit wordt een van je lievelingscakes.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Smelt de boter. Meng de eieren, de suiker, het amandelmeel en de yoghurt met de gesmolten boter. Lepel er dan voorzichtig de blauwe bessen onder. Doe het beslag in een ingevette bakvorm en zet 20 minuten in de oven. Haal uit de oven en laat de cake eerst wat afkoelen voor je hem uit de vorm haalt.
Pascale Naessens' smeuïge blauwebessencake
Na één hapje weet je het: dit wordt een van je lievelingscakes.
nagerecht
null personen
215 kcal
10 min. bereiden
20 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Smelt de boter. Meng de eieren, de suiker, het amandelmeel en de yoghurt met de gesmolten boter. Lepel er dan voorzichtig de blauwe bessen onder. Doe het beslag in een ingevette bakvorm en zet 20 minuten in de oven. Haal uit de oven en laat de cake eerst wat afkoelen voor je hem uit de vorm haalt.
variatietip:
algemeen:
bereidingstip:
bereidingstip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
50 g ongezouten roomboter
2 middelgrote eieren
30 g kokosbloesemsuiker
80 g amandelmeel
100 g milde yoghurt
200 g verse blauwe bessen
Dit heb je nodig
bakvorm (Ø 20 cm)