Italiaanse-kruidenmarinade
bewaar
bewaar

Italiaanse-kruidenmarinade

Het mooie aan Italiaanse kruiden? Ze zijn een smaakexplosie, en dat geldt óók voor het vlees dat je marineert!

10 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Ris de blaadjes van de kruiden uit het kruidenmix-bakje en doe in een hoge beker. Voeg het citroenrasp, 3 el citroensap, het zeezout, de peper en olie toe en pureer met de staafmixer tot een marinade.

combinatietipVerdeel de marinade over 4 biefstukken. Laat minimaal 1 uur afgedekt in de koelkast marineren. Gril het vlees ca. 4 min. op de barbecue. Keer halverwege.
combinatietipLekker bij biefstuk, kip en vis.

Citrus snijden

Instructievideo - 01:15 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Italiaanse-kruidenmarinade

Het mooie aan Italiaanse kruiden? Ze zijn een smaakexplosie, en dat geldt óók voor het vlees dat je marineert!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig