Italiaanse-kruidenmarinade
Het mooie aan Italiaanse kruiden? Ze zijn een smaakexplosie, en dat geldt óók voor het vlees dat je marineert!
Aan de slag
Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Ris de blaadjes van de kruiden uit het kruidenmix-bakje en doe in een hoge beker. Voeg het citroenrasp, 3 el citroensap, het zeezout, de peper en olie toe en pureer met de staafmixer tot een marinade.
Citrus snijden
Instructievideo - 01:15 min.
Italiaanse-kruidenmarinade
Het mooie aan Italiaanse kruiden? Ze zijn een smaakexplosie, en dat geldt óók voor het vlees dat je marineert!
bijgerecht
null personen
75 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Rasp de gele schil van de citroen en pers de vrucht uit. Ris de blaadjes van de kruiden uit het kruidenmix-bakje en doe in een hoge beker. Voeg het citroenrasp, 3 el citroensap, het zeezout, de peper en olie toe en pureer met de staafmixer tot een marinade.
combinatietip:
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 citroen
20 g verse Italiaanse kruidenmix
1 tl zeezout
½ tl versgemalen zwarte peper
2 el traditionele olijfolie
Dit heb je nodig
staafmixer met beker