Pittige gember-sojamarinade
Krijg je bezoek dat van pittig houdt? Marineer je stukjes zalm in deze smaakmaker, succes verzekerd!
Aan de slag
Meng de gembersiroop, sojasaus, sesamolie, ketchup en sriracha tot een marinade.
bereidingstipIn plaats van de srirachasaus kun je ook een halve eetlepel harissa (pittige kruidenpasta) gebruiken.
combinatietipSnijd 600 g zalmfilet in 4 stukken. Meng de marinade erdoor. Laat minimaal 2 uur afgedekt in de koelkast marineren. Gril ca. 4 min. op het minst warme deel van de barbecue. Keer halverwege.
combinatietipLekker bij varkensvlees, kip en vis.
Pittige gember-sojamarinade
Krijg je bezoek dat van pittig houdt? Marineer je stukjes zalm in deze smaakmaker, succes verzekerd!
bijgerecht
null personen
95 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Meng de gembersiroop, sojasaus, sesamolie, ketchup en sriracha tot een marinade.
bereidingstip:
combinatietip:
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 el gembersiroop
2 el sojasaus
2 el sesamolie
2 el ketchup
½ el sriracha sauce