Pappardelle met tomaten-gehaktsaus
bewaar
bewaar

Pappardelle met tomaten-gehaktsaus

Wedden dat (ook) je kinderen staan te juichen in de keuken?

17 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Verhit de helft van de olie in een hapjespan en bak het gehakt in 5 min. op middelhoog vuur rul. Voeg de pastasaus toe en verwarm nog 5 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Snijd ondertussen de uien in dunne ringen. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en fruit de ui 5 min. op laag vuur.

Voeg de bevroren tuinerwten toe en bak 4 min. mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Kook ondertussen de pappardelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd de tomaten in partjes. Meng de pappardelle door de saus en verdeel over de borden. Verdeel de ui, tuinerwten en tomaat erover. Schaaf de kaas erboven. Serveer direct.

combinatietipExtra smaak? Bestrooi dit gerecht met wat in reepjes gesneden basilicum.

Ui fruiten

Instructievideo - 00:31 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pappardelle met tomaten-gehaktsaus

Wedden dat (ook) je kinderen staan te juichen in de keuken?

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig