Opperdepop: visburgers met erwtenpuree 4-6 jr
bewaar
bewaar

Opperdepop: visburgers met erwtenpuree 4-6 jr

Deze supersnelle visburgers gaan zeker in de smaak vallen. Bij klein én groot!

20 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de aardappelen in kleine parten en kook in ongeveer 16 min. gaar. Voeg de tuinerwten de laatste 5 min. met eventueel een snuf zout toe aan de aardappelen.

Bak ondertussen de visschnitzels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de munt in ragfijne reepjes. Giet de aardappelen en tuinerwten af en voeg de munt en een scheutje melk toe. Prak of pureer tot de gewenste structuur.

Beleg de broodjes met de erwtenpuree en de visschnitzels.

combinatietipMet wat rauwkost of een eetlepel van de favoriete groente van je kind kun je deze burgers als hoofdgerecht serveren – ook voor volwassenen.
variatietipVoor een lichtere, (nog) gezondere variant vervang je de visschnitzels door twee (te halveren) kabeljauwhaasjes.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Opperdepop: visburgers met erwtenpuree 4-6 jr

Deze supersnelle visburgers gaan zeker in de smaak vallen. Bij klein én groot!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig