Opperdepop: visburgers met erwtenpuree 4-6 jr
Deze supersnelle visburgers gaan zeker in de smaak vallen. Bij klein én groot!
Aan de slag
Snijd de aardappelen in kleine parten en kook in ongeveer 16 min. gaar. Voeg de tuinerwten de laatste 5 min. met eventueel een snuf zout toe aan de aardappelen.
Bak ondertussen de visschnitzels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de munt in ragfijne reepjes. Giet de aardappelen en tuinerwten af en voeg de munt en een scheutje melk toe. Prak of pureer tot de gewenste structuur.
Beleg de broodjes met de erwtenpuree en de visschnitzels.
Opperdepop: visburgers met erwtenpuree 4-6 jr
Deze supersnelle visburgers gaan zeker in de smaak vallen. Bij klein én groot!
null porties
360 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de aardappelen in kleine parten en kook in ongeveer 16 min. gaar. Voeg de tuinerwten de laatste 5 min. met eventueel een snuf zout toe aan de aardappelen.
Bak ondertussen de visschnitzels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de munt in ragfijne reepjes. Giet de aardappelen en tuinerwten af en voeg de munt en een scheutje melk toe. Prak of pureer tot de gewenste structuur.
Beleg de broodjes met de erwtenpuree en de visschnitzels.
combinatietip:
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
150 g kruimige aardappelen
150 g diepvries tuinerwten
4 diepvries visschnitzels
4 blaadjes verse munt
50 ml halfvolle melk
4 volkorenbroodjes