Zalmschotel met Mexicaanse groenten
Met dit kruidige gerecht waan je je op een Mexicaans strand; het enige wat mist is die sombrero op je hoofd... Arriba!
Aan de slag
Meng de azijn en de rauwkost.
Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en bak de burrito seasoningmix en roerbakmix 7 min. op middelhoog vuur. Voeg de zwarte bonen met saus toe en warm 5 min. op laag vuur mee.
Snijd ondertussen de koriander fijn en meng samen met de crème fraîche, water, peper en eventueel zout tot een saus.
Verdeel de zalm in stukken over de bonen en bestrooi met de rest van de koriander. Serveer de koriandersaus, rauwkost en tortillachips erbij.
Zalmschotel met Mexicaanse groenten
Met dit kruidige gerecht waan je je op een Mexicaans strand; het enige wat mist is die sombrero op je hoofd... Arriba!
hoofdgerecht
null personen
830 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Meng de azijn en de rauwkost.
Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en bak de burrito seasoningmix en roerbakmix 7 min. op middelhoog vuur. Voeg de zwarte bonen met saus toe en warm 5 min. op laag vuur mee.
Snijd ondertussen de koriander fijn en meng samen met de crème fraîche, water, peper en eventueel zout tot een saus.
Verdeel de zalm in stukken over de bonen en bestrooi met de rest van de koriander. Serveer de koriandersaus, rauwkost en tortillachips erbij.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 el azijn
150 g rauwkost komkommer
2 el arachideolie
40 g Kruidenmix tex mex
800 g Mexicaanse roerbakgroente
800 g zwarte bonen in chilisaus
15 g verse koriander
125 g crème fraîche
2 el water
250 g warmgerookte zalmstukken
1 zak tortillachips naturel