Wokschotel met verse-kaasblokjes
Supersnel gerecht met Midden-Oosterse invloeden: een topper voor doordeweeks.
Aan de slag
Laat de kaasblokjes uitlekken en vang 4 el van de olie op.
Verhit de opgevangen olie in een hapjespan en bak de soepballetjes 2 min. op middelhoog vuur. Voeg de wokgroente toe en roerbak in 6 min. beetgaar.
Snijd ondertussen de selderij fijn en laat de olijven uitlekken.
Schep voorzichtig het groentemengsel, de selderij, olijven en kaasblokjes door elkaar. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer met de hummus.
Wokschotel met verse-kaasblokjes
Supersnel gerecht met Midden-Oosterse invloeden: een topper voor doordeweeks.
hoofdgerecht
null personen
725 kcal
12 min. bereiden
Aan de slag
Laat de kaasblokjes uitlekken en vang 4 el van de olie op.
Verhit de opgevangen olie in een hapjespan en bak de soepballetjes 2 min. op middelhoog vuur. Voeg de wokgroente toe en roerbak in 6 min. beetgaar.
Snijd ondertussen de selderij fijn en laat de olijven uitlekken.
Schep voorzichtig het groentemengsel, de selderij, olijven en kaasblokjes door elkaar. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer met de hummus.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
275 g Apetina verse-kaasblokjes
290 g verse rundersoepballetjes
800 g Marokkaanse wokgroente
40 g selderij
240 g groene olijven zonder pit
200 g hummus