Snijbonen en cashewnoten uit de wok
Aan de slag
Snijd de snijbonen in schuine stukken van 2 cm. Verhit de olie in een wok en bak de snijbonen 8 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om. Voeg de hoisinsaus toe en warm 2 min. mee. Hak ondertussen de noten grof en bestrooi de snijbonen ermee.
combinatietipLekker met mie en gebakken zalm. Het gerecht is dan niet meer veganistisch.
Snijbonen en cashewnoten uit de wok
bijgerecht
null personen
245 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de snijbonen in schuine stukken van 2 cm. Verhit de olie in een wok en bak de snijbonen 8 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om. Voeg de hoisinsaus toe en warm 2 min. mee. Hak ondertussen de noten grof en bestrooi de snijbonen ermee.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
800 g verse snijbonen
3 el arachideolie
3 el hoisinsaus
50 g gezouten cashewnoten