Cavolo nero chips
Chips die je zelf maakt en die nog goed voor je zijn ook: dat is extra lekker snacken.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de nerven uit de cavolo nero en scheur het blad in stukken van 3 bij 4 cm. Doe de cavolo nero, olie, baharat, het sesamzaad en zout in een kom en meng door elkaar tot alle blaadjes bedekt zijn met de olie en kruiden.
Verdeel de helft van de cavolo nero over de met bakpapier beklede bakplaat en zorg ervoor dat de blaadjes elkaar niet raken. Bak in het midden van de oven in ca. 10 min. knapperig. Houd goed in de gaten dat de blaadjes niet verbranden. Maak zo nog een portie.
Cavolo nero chips
Chips die je zelf maakt en die nog goed voor je zijn ook: dat is extra lekker snacken.
null personen
140 kcal
10 min. bereiden
20 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de nerven uit de cavolo nero en scheur het blad in stukken van 3 bij 4 cm. Doe de cavolo nero, olie, baharat, het sesamzaad en zout in een kom en meng door elkaar tot alle blaadjes bedekt zijn met de olie en kruiden.
Verdeel de helft van de cavolo nero over de met bakpapier beklede bakplaat en zorg ervoor dat de blaadjes elkaar niet raken. Bak in het midden van de oven in ca. 10 min. knapperig. Houd goed in de gaten dat de blaadjes niet verbranden. Maak zo nog een portie.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
200 g cavolo nero - palmkolen
3 el milde olijfolie
1 el baharat kruidenmix
1 el sesamzaad
½ tl zout
Dit heb je nodig
bakpapier