Cavolo nero chips
bewaar
bewaar

Cavolo nero chips

Chips die je zelf maakt en die nog goed voor je zijn ook: dat is extra lekker snacken.

10 min. bereiden / 20 min. oventijd

5 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de nerven uit de cavolo nero en scheur het blad in stukken van 3 bij 4 cm. Doe de cavolo nero, olie, baharat, het sesamzaad en zout in een kom en meng door elkaar tot alle blaadjes bedekt zijn met de olie en kruiden.

Verdeel de helft van de cavolo nero over de met bakpapier beklede bakplaat en zorg ervoor dat de blaadjes elkaar niet raken. Bak in het midden van de oven in ca. 10 min. knapperig. Houd goed in de gaten dat de blaadjes niet verbranden. Maak zo nog een portie.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Cavolo nero chips

Chips die je zelf maakt en die nog goed voor je zijn ook: dat is extra lekker snacken.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig