Minitrifle met banaan & cake
Een bijzonder toetje hoeft helemaal niet veel tijd te kosten!
Aan de slag
Pel de bananen en snijd in schuine plakjes. Smeer de bovenkant van de cakejes in met 1/3 van de chocoladepasta en verdeel ze over de glazen.
Zet de plakjes banaan rechtop tegen de rand van het glas en verdeel de vla over de cakejes. Verwarm de rest van de chocoladepasta 10 sec. op vol vermogen in de magnetron en sprenkel over de vla. Garneer met de pecannoten.
Minitrifle met banaan & cake
Een bijzonder toetje hoeft helemaal niet veel tijd te kosten!
nagerecht
null personen
515 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Pel de bananen en snijd in schuine plakjes. Smeer de bovenkant van de cakejes in met 1/3 van de chocoladepasta en verdeel ze over de glazen.
Zet de plakjes banaan rechtop tegen de rand van het glas en verdeel de vla over de cakejes. Verwarm de rest van de chocoladepasta 10 sec. op vol vermogen in de magnetron en sprenkel over de vla. Garneer met de pecannoten.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 bananen
4 roombotercakejes naturel
6 el chocoladepasta puur
500 ml slagroomvla vanille
2 el gezouten pecannoten
Dit heb je nodig
glazen
magnetron