Ui-prei-kapucijneromelet met bonenkruid
bewaar
bewaar

Ui-prei-kapucijneromelet met bonenkruid

Dit is nou echt wat je noemt een rijkgevulde omelet!

30 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de uien in halve ringen. Verhit de olijfolie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de ui, gesneden prei en bonenkruid op middelhoog goudbruin. Laat ondertussen de jonge kapucijners uitlekken en bak deze de laatste minuut mee. Klop in een ruime kom de eieren los. Breng op smaak met peper en zout.

Schenk het eimengsel over de groente, doe de deksel op de pan en laat de omelet in 7 min. gaar worden. Draai de omelet om met behulp van een bord en bak de andere kant nog 1 min. Verkruimel ondertussen de witte kaas, snijd de blaadjes van de munt grof en strooi samen over de omelet.

bewaartipDeze omelet is koud ook lekker. Omelet over? Neem hem de volgende dag mee als lunch.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Ui-prei-kapucijneromelet met bonenkruid

Dit is nou echt wat je noemt een rijkgevulde omelet!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig