Ui-prei-kapucijneromelet met bonenkruid
Dit is nou echt wat je noemt een rijkgevulde omelet!
Aan de slag
Snijd de uien in halve ringen. Verhit de olijfolie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de ui, gesneden prei en bonenkruid op middelhoog goudbruin. Laat ondertussen de jonge kapucijners uitlekken en bak deze de laatste minuut mee. Klop in een ruime kom de eieren los. Breng op smaak met peper en zout.
Schenk het eimengsel over de groente, doe de deksel op de pan en laat de omelet in 7 min. gaar worden. Draai de omelet om met behulp van een bord en bak de andere kant nog 1 min. Verkruimel ondertussen de witte kaas, snijd de blaadjes van de munt grof en strooi samen over de omelet.
Ui-prei-kapucijneromelet met bonenkruid
Dit is nou echt wat je noemt een rijkgevulde omelet!
bijgerecht
null personen
270 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de uien in halve ringen. Verhit de olijfolie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de ui, gesneden prei en bonenkruid op middelhoog goudbruin. Laat ondertussen de jonge kapucijners uitlekken en bak deze de laatste minuut mee. Klop in een ruime kom de eieren los. Breng op smaak met peper en zout.
Schenk het eimengsel over de groente, doe de deksel op de pan en laat de omelet in 7 min. gaar worden. Draai de omelet om met behulp van een bord en bak de andere kant nog 1 min. Verkruimel ondertussen de witte kaas, snijd de blaadjes van de munt grof en strooi samen over de omelet.
bewaartip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 uien
2 el traditionele olijfolie
300 g gesneden prei
1 tl gedroogd bonenkruid
330 g jonge kapucijners in blik
6 middelgrote eieren
50 g witte kaas
7½ g verse munt