Blote billetjes in het gras
Met wat puree erbij maak je er een zomers stamppotje van.
Aan de slag
Snijd de snijbonen in schuine, dunne plakjes. Breng een pan water met zout aan de kook en kook ze in 6 min. beetgaar. Giet af.
Doe de cannellinibonen in een zeef en spoel af onder de kraan. Smelt de boter in dezelfde pan en voeg de snij- en cannellinibonen toe. Verwarm 4 min. en schep af en toe voorzichtig om. Breng op smaak met het bonenkruid en peper en zout en serveer in een grote schaal.
Blote billetjes in het gras
Met wat puree erbij maak je er een zomers stamppotje van.
bijgerecht
null personen
255 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de snijbonen in schuine, dunne plakjes. Breng een pan water met zout aan de kook en kook ze in 6 min. beetgaar. Giet af.
Doe de cannellinibonen in een zeef en spoel af onder de kraan. Smelt de boter in dezelfde pan en voeg de snij- en cannellinibonen toe. Verwarm 4 min. en schep af en toe voorzichtig om. Breng op smaak met het bonenkruid en peper en zout en serveer in een grote schaal.
bereidingstip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g verse snijbonen
800 g cannellinibonen in blik
50 g ongezouten roomboter
2 tl gedroogd bonenkruid