Koolwrap met tonijn, appel en wortel
Makkelijk te maken, lekker licht én ze staan prachtig op tafel: lunchpakketjes om mee te pronken.
Aan de slag
Rasp de ongeschilde appel. Snijd de bosui in dunne ringetjes. Laat de tonijn uitlekken. Meng de appel en bosui met de uitgelekte tonijn, mozzarellabolletjes en 3 el van de mozzarella-olie. Breng op smaak met peper.
Snijd de harde nerf uit de koolbladeren en halveer de bladeren. Verdeel de tonijnvulling en wortel over de halve bladeren. Rol op en rol ze vervolgens in een stuk bakpapier. Knoop vast met het bindtouw.
Koolwrap met tonijn, appel en wortel
Makkelijk te maken, lekker licht én ze staan prachtig op tafel: lunchpakketjes om mee te pronken.
null porties
55 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Rasp de ongeschilde appel. Snijd de bosui in dunne ringetjes. Laat de tonijn uitlekken. Meng de appel en bosui met de uitgelekte tonijn, mozzarellabolletjes en 3 el van de mozzarella-olie. Breng op smaak met peper.
Snijd de harde nerf uit de koolbladeren en halveer de bladeren. Verdeel de tonijnvulling en wortel over de halve bladeren. Rol op en rol ze vervolgens in een stuk bakpapier. Knoop vast met het bindtouw.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 jazz-appel
1 bosui
1 blik tonijnstukken in olijfolie
90 g mini mozzarella's
8 Chinese-koolbladeren
150 g rauwkost peen julienne
Dit heb je nodig
keukentouw
bakpapier