Verse tagliatelle met snijbonen, tomaat en tonijn
Supersnel pastagerecht met lekker veel bonen.
Aan de slag
Halveer de cherrytomaten. Doe de salsa en tomatenblokjes in een steelpan en verwarm 5 min. op laag vuur.
Kook ondertussen de snijbonen 4 min. in een ruime pan. Laat ondertussen de kidneybonen uitlekken. Voeg na 3 min. de tagliatelle en kidneybonen toe. Giet af en vang een kopje kookvocht op. Laat de tonijn uitlekken. Meng de pasta, cherrytomaten, ⅔ van de tonijn en eventueel wat kookvocht door de tomatensaus. Verdeel de rest van de tonijn erover en garneer met de pijnboompitten.
Verse tagliatelle met snijbonen, tomaat en tonijn
Supersnel pastagerecht met lekker veel bonen.
hoofdgerecht
null personen
515 kcal
14 min. bereiden
Aan de slag
Halveer de cherrytomaten. Doe de salsa en tomatenblokjes in een steelpan en verwarm 5 min. op laag vuur.
Kook ondertussen de snijbonen 4 min. in een ruime pan. Laat ondertussen de kidneybonen uitlekken. Voeg na 3 min. de tagliatelle en kidneybonen toe. Giet af en vang een kopje kookvocht op. Laat de tonijn uitlekken. Meng de pasta, cherrytomaten, ⅔ van de tonijn en eventueel wat kookvocht door de tomatensaus. Verdeel de rest van de tonijn erover en garneer met de pijnboompitten.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g cherrytomaten
330 ml salsa pronta di pomodoro di pachino
400 g tomatenblokjes
400 g verse gesneden snijbonen
400 g groene kidneybonen in blik
250 g verse tagliatelle
320 g tonijnstukken in olijfolie
50 g geroosterde pijnboompitten