Trifle met meringue, mango en passievrucht
Weinig moeite, groot succes! Met dit toetje maak je echt indruk.
Aan de slag
Schil de mango, snijd het vruchtvlees van de pit en snijd dit vruchtvlees in kleine blokjes. Halveer de passievruchten, schraap al het vruchtvlees en zaadjes eruit en meng de helft door de mangoblokjes. Ris de besjes van de takjes.
Klop de slagroom en de suiker stijf met een mixer. Roer de ricotta los met een vork. Spatel de slagroom voorzichtig door de ricotta. Breek de meringues in kleine stukjes en schep voorzichtig door het roommengsel.
Verdeel het mango-passievruchtmengsel over de glazen. Verdeel de helft van de rode bessen erover. Schep de meringuemousse erop en garneer met de rest van de passievrucht en rode bessen.
Trifle met meringue, mango en passievrucht
Weinig moeite, groot succes! Met dit toetje maak je echt indruk.
nagerecht
null personen
395 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Schil de mango, snijd het vruchtvlees van de pit en snijd dit vruchtvlees in kleine blokjes. Halveer de passievruchten, schraap al het vruchtvlees en zaadjes eruit en meng de helft door de mangoblokjes. Ris de besjes van de takjes.
Klop de slagroom en de suiker stijf met een mixer. Roer de ricotta los met een vork. Spatel de slagroom voorzichtig door de ricotta. Breek de meringues in kleine stukjes en schep voorzichtig door het roommengsel.
Verdeel het mango-passievruchtmengsel over de glazen. Verdeel de helft van de rode bessen erover. Schep de meringuemousse erop en garneer met de rest van de passievrucht en rode bessen.
bereidingstip:
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 eetrijpe mango
4 passievruchten
150 g rode bessen
250 ml verse slagroom
1 el kristalsuiker
100 g ricotta
4 meringues vanille en aardbei*
Dit heb je nodig
handmixer
grote glazen (of ijscoupes)