Trifle met meringue, mango en passievrucht
bewaar
bewaar

Trifle met meringue, mango en passievrucht

Weinig moeite, groot succes! Met dit toetje maak je echt indruk.

15 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Schil de mango, snijd het vruchtvlees van de pit en snijd dit vruchtvlees in kleine blokjes. Halveer de passievruchten, schraap al het vruchtvlees en zaadjes eruit en meng de helft door de mangoblokjes. Ris de besjes van de takjes.

Klop de slagroom en de suiker stijf met een mixer. Roer de ricotta los met een vork. Spatel de slagroom voorzichtig door de ricotta. Breek de meringues in kleine stukjes en schep voorzichtig door het roommengsel.

Verdeel het mango-passievruchtmengsel over de glazen. Verdeel de helft van de rode bessen erover. Schep de meringuemousse erop en garneer met de rest van de passievrucht en rode bessen.

bereidingstipJe kunt deze trifle 4 uur van tevoren maken. Bewaar afgedekt in de koelkast.
variatietipEten er geen kinderen mee? Schenk dan een scheutje zoete likeur over de trifle.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Trifle met meringue, mango en passievrucht

Weinig moeite, groot succes! Met dit toetje maak je echt indruk.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig