Virgin scroppino met appletiser en verse passievrucht
Chic glaasje bubbels met sorbetijs - op en top feestelijk en dat zonder alcohol.
10 min. bereiden
4 ingrediënten
Aan de slag
Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit. Verdeel het sap over de champagneflûtes. Halveer de passievruchten en schep met een theelepel het pulp uit de schil en verdeel het over de glazen. Schep in elk glas een bolletje mango-passievruchtsorbetijs en vul de glazen aan met Appletiser. Garneer met het limoenrasp.
Virgin scroppino met appletiser en verse passievrucht
Chic glaasje bubbels met sorbetijs - op en top feestelijk en dat zonder alcohol.
null personen
10 min. bereiden
Aan de slag
Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit. Verdeel het sap over de champagneflûtes. Halveer de passievruchten en schep met een theelepel het pulp uit de schil en verdeel het over de glazen. Schep in elk glas een bolletje mango-passievruchtsorbetijs en vul de glazen aan met Appletiser. Garneer met het limoenrasp.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 limoen
4 passievruchten
8 bolletjes mango-passievruchtsorbetijs
750 ml Appletiser Apple
Dit heb je nodig
champagneflûtes