Tartaar van twee soorten zalm
bewaar
bewaar

Tartaar van twee soorten zalm

Extra feestelijk als je dit voorgerecht serveert in een mooi glas.

20 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de verse zalm in dunne plakken. Snijd de plakken in repen en snijd de repen zo fijn mogelijk. Meng met het sesamzaad, de sesamolie en sojasaus. Snijd de gerookte zalm in repen en snijd de repen zo fijn mogelijk. Snijd de gember fijn en meng deze door de gerookte zalm.

Snijd de radijs in plakjes. Verdeel de verse-zalmtartaar over de glazen en druk aan. Leg de radijsjes in een laag op de zalm. Verdeel de zeewiersalade en gerookte-zalmtartaar erover en druk aan. Verdeel de sojabonen erover en garneer met de tuinkers. Serveer direct.

bereidingstipJe kunt beide soorten zalmtartaar 6 uur van tevoren maken en afgedekt in de koelkast bewaren. De radijsjes kun je ook alvast snijden en afgedekt in de koelkast bewaren.
combinatietipLekker met tzar caviar (imitatiekaviaar, potje 50 g).

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tartaar van twee soorten zalm

Extra feestelijk als je dit voorgerecht serveert in een mooi glas.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig