Tartaar van twee soorten zalm
Extra feestelijk als je dit voorgerecht serveert in een mooi glas.
Aan de slag
Snijd de verse zalm in dunne plakken. Snijd de plakken in repen en snijd de repen zo fijn mogelijk. Meng met het sesamzaad, de sesamolie en sojasaus. Snijd de gerookte zalm in repen en snijd de repen zo fijn mogelijk. Snijd de gember fijn en meng deze door de gerookte zalm.
Snijd de radijs in plakjes. Verdeel de verse-zalmtartaar over de glazen en druk aan. Leg de radijsjes in een laag op de zalm. Verdeel de zeewiersalade en gerookte-zalmtartaar erover en druk aan. Verdeel de sojabonen erover en garneer met de tuinkers. Serveer direct.
Tartaar van twee soorten zalm
Extra feestelijk als je dit voorgerecht serveert in een mooi glas.
voorgerecht
null personen
225 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de verse zalm in dunne plakken. Snijd de plakken in repen en snijd de repen zo fijn mogelijk. Meng met het sesamzaad, de sesamolie en sojasaus. Snijd de gerookte zalm in repen en snijd de repen zo fijn mogelijk. Snijd de gember fijn en meng deze door de gerookte zalm.
Snijd de radijs in plakjes. Verdeel de verse-zalmtartaar over de glazen en druk aan. Leg de radijsjes in een laag op de zalm. Verdeel de zeewiersalade en gerookte-zalmtartaar erover en druk aan. Verdeel de sojabonen erover en garneer met de tuinkers. Serveer direct.
bereidingstip:
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
150 g verse zalm
2 tl zwart sesamzaad
1 tl sesamolie
1 tl sojasaus
100 g gerookte zalm
1 el Saitaku sushigember
8 radijsjes
125 g zeewiersalade
175 g sojabonen
20 g Biologische tuinkers
Dit heb je nodig
whiskyglazen