Biefstuk met sukiyaki met gele rijst
Weinig tijd? Dit heerlijke Aziatische wokgerecht staat binnen een kwartiertje op tafel.
Aan de slag
Kook de rijst 8 min. en laat met deksel op de pan staan tot gebruik. Snijd ondertussen de bosui in stukken van 4 cm, verwijder de zaadlijsten van de paprika en snijd de paprika in ringen.
Verhit 2 el olie in een wokpan en roerbak de bosui, paprika en kool 5 min. op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verhit ondertussen de rest van de olie in een braadpan en bak de biefstukpuntjes en sukiyaki 6 min. op middelhoog vuur.
Verdeel de rijst, biefstuk en groenten over 4 borden en garneer de rijst met het kokosrasp.
Paprika's schoonmaken
Instructievideo - 00:28 min.
Biefstuk met sukiyaki met gele rijst
Weinig tijd? Dit heerlijke Aziatische wokgerecht staat binnen een kwartiertje op tafel.
hoofdgerecht
null personen
530 kcal
16 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst 8 min. en laat met deksel op de pan staan tot gebruik. Snijd ondertussen de bosui in stukken van 4 cm, verwijder de zaadlijsten van de paprika en snijd de paprika in ringen.
Verhit 2 el olie in een wokpan en roerbak de bosui, paprika en kool 5 min. op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Verhit ondertussen de rest van de olie in een braadpan en bak de biefstukpuntjes en sukiyaki 6 min. op middelhoog vuur.
Verdeel de rijst, biefstuk en groenten over 4 borden en garneer de rijst met het kokosrasp.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
325 g gele rijst
3 bosuien
2 zoete puntpaprika's
3 el arachideolie
300 g gesneden witte kool
300 g biefstukpuntjes
160 g Han’s daily wok beef sukiyaki
2 el gemalen kokos