Whisky met appelsap en vlierbloesemsiroop
Er is altijd wel een feestelijke gelegenheid te bedenken voor deze fruitige cocktail.
Aan de slag
Snijd de ongeschilde appel in flinterdunne plakjes. Doe een flinke laag ijsblokjes in elk glas en verdeel de whisky en vlierbloesemsiroop erover. Verdeel het appelsap over de glazen, roer door en verdeel de plakjes appel over de glazen.
Whisky met appelsap en vlierbloesemsiroop
Er is altijd wel een feestelijke gelegenheid te bedenken voor deze fruitige cocktail.
null personen
185 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de ongeschilde appel in flinterdunne plakjes. Doe een flinke laag ijsblokjes in elk glas en verdeel de whisky en vlierbloesemsiroop erover. Verdeel het appelsap over de glazen, roer door en verdeel de plakjes appel over de glazen.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
½ jazz-appel
20 ijsblokjes
150 ml single malt whisky
4 el vlierbloesemsiroop
400 ml troebel appelsap
Dit heb je nodig
whiskyglazen