Vlierbloesem-fizz
Zodra het cocktailuur heeft geslagen, duik jij de keuken in om dit alcoholvrije drankje te maken. Lékker!
Aan de slag
Verdeel een flinke laag ijs over de whiskyglazen. Pers de limoenen uit.
Verdeel het limoensap, de vlierbloesemsiroop en appelsap over de glazen en roer goed door. Vul de glazen aan met het koolzuurhoudende water (bijv. San Pellegrino) en garneer met een schijfje citroen. Serveer direct.
Vlierbloesem-fizz
Zodra het cocktailuur heeft geslagen, duik jij de keuken in om dit alcoholvrije drankje te maken. Lékker!
null personen
85 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Verdeel een flinke laag ijs over de whiskyglazen. Pers de limoenen uit.
Verdeel het limoensap, de vlierbloesemsiroop en appelsap over de glazen en roer goed door. Vul de glazen aan met het koolzuurhoudende water (bijv. San Pellegrino) en garneer met een schijfje citroen. Serveer direct.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 porties ijs
2 limoenen
100 ml vlierbloesemsiroop
100 ml troebel appelsap
500 ml koolzuurhoudend water
½ citroen
Dit heb je nodig
whiskyglazen