Groene curry met garnalen
Een curry doet 't altijd goed: helemaal deze variant met garnalen.
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de olie in een hapjespan en bak de garnalen en wortelmix 3 min. op middelhoog vuur.
Halveer ondertussen de limoen, pers 1 helft uit en snijd de andere helft in parten.
Voeg de currysaus toe en laat 8 min. op laag vuur koken. Voeg in de laatste 2 min. de peultjes toe. Zet het vuur uit. Snijd de blaadjes koriander grof. Breng de curry op smaak met het limoensap en garneer met de koriander. Serveer met de rijst en limoenparten.
Groene curry met garnalen
Een curry doet 't altijd goed: helemaal deze variant met garnalen.
hoofdgerecht
null personen
690 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de olie in een hapjespan en bak de garnalen en wortelmix 3 min. op middelhoog vuur.
Halveer ondertussen de limoen, pers 1 helft uit en snijd de andere helft in parten.
Voeg de currysaus toe en laat 8 min. op laag vuur koken. Voeg in de laatste 2 min. de peultjes toe. Zet het vuur uit. Snijd de blaadjes koriander grof. Breng de curry op smaak met het limoensap en garneer met de koriander. Serveer met de rijst en limoenparten.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
150 g basmatirijst
2 el arachideolie
250 g diepvries reuzengarnalen
200 g verse worteltjes en peultjes
1 limoen
300 g thai green curry cooking sauce
200 g verse peultjes
15 g verse koriander