Groene curry met garnalen
bewaar
bewaar

Groene curry met garnalen

Een curry doet 't altijd goed: helemaal deze variant met garnalen.

15 min. bereiden

licht pittig

8 ingrediënten

Aan de slag

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Verhit de olie in een hapjespan en bak de garnalen en wortelmix 3 min. op middelhoog vuur.

Halveer ondertussen de limoen, pers 1 helft uit en snijd de andere helft in parten.

Voeg de currysaus toe en laat 8 min. op laag vuur koken. Voeg in de laatste 2 min. de peultjes toe. Zet het vuur uit. Snijd de blaadjes koriander grof. Breng de curry op smaak met het limoensap en garneer met de koriander. Serveer met de rijst en limoenparten.

combinatietipHoud je van pittig? Voeg dan in dunne ringetjes gesneden rode peper toe.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Groene curry met garnalen

Een curry doet 't altijd goed: helemaal deze variant met garnalen.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig