Gebakken vis in kerriesaus
Kabeljauw met kerrie: die combinatie zie je niet vaak, maar is wel heel lekker!
Aan de slag
Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel ondertussen de broccoli in roosjes. Schil de steel van de broccoli en snijd in plakjes.
Snijd de kabeljauw in blokjes. Verhit de olie in een hapjespan met antiaanbaklaag. Bak de kabeljauw 3 min. op hoog vuur. Voeg de pompoen toe en bak 3 min. mee. Voeg de saus toe en warm nog 3 min. door.
Kook ondertussen de broccoli beetgaar in 5 min. Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit. Breng de saus op smaak met het limoenrasp en -sap. Serveer de kabeljauw in kerriesaus met de rijst en broccoli.
Gebakken vis in kerriesaus
Kabeljauw met kerrie: die combinatie zie je niet vaak, maar is wel heel lekker!
hoofdgerecht
null personen
565 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel ondertussen de broccoli in roosjes. Schil de steel van de broccoli en snijd in plakjes.
Snijd de kabeljauw in blokjes. Verhit de olie in een hapjespan met antiaanbaklaag. Bak de kabeljauw 3 min. op hoog vuur. Voeg de pompoen toe en bak 3 min. mee. Voeg de saus toe en warm nog 3 min. door.
Kook ondertussen de broccoli beetgaar in 5 min. Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit. Breng de saus op smaak met het limoenrasp en -sap. Serveer de kabeljauw in kerriesaus met de rijst en broccoli.
serveertip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
275 g notenrijst
500 g broccoli
400 g diepvries kabeljauwfilets
4 el zonnebloemolie
450 g diepvries pompoen
295 ml roti masala trafasi
1 limoen