Gebakken vis in kerriesaus
bewaar
bewaar

Gebakken vis in kerriesaus

Kabeljauw met kerrie: die combinatie zie je niet vaak, maar is wel heel lekker!

15 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel ondertussen de broccoli in roosjes. Schil de steel van de broccoli en snijd in plakjes.

Snijd de kabeljauw in blokjes. Verhit de olie in een hapjespan met antiaanbaklaag. Bak de kabeljauw 3 min. op hoog vuur. Voeg de pompoen toe en bak 3 min. mee. Voeg de saus toe en warm nog 3 min. door.

Kook ondertussen de broccoli beetgaar in 5 min. Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit. Breng de saus op smaak met het limoenrasp en -sap. Serveer de kabeljauw in kerriesaus met de rijst en broccoli.

serveertipLekker met 4 el gebakken uitjes.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gebakken vis in kerriesaus

Kabeljauw met kerrie: die combinatie zie je niet vaak, maar is wel heel lekker!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig