Schelvis in ham met aardappelpuree en spinazie
bewaar
bewaar

Schelvis in ham met aardappelpuree en spinazie

Het ziet eruit als uren werk, maar het staat zo op tafel.

16 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de vis in 4 gelijke stukken. Besmeer rondom met de roomkaas en wikkel elk stuk in 2 plakken ham. Verhit 1 el olie in een koekenpan en bak de vispakketjes in 8 min. op middelhoog vuur goudbruin en gaar. Keer regelmatig. Verwarm ondertussen de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron.

Verhit ondertussen de rest van de olie in een hapjespan en bak het sesamzaad en de specerijenmelange 1 min. Voeg de spinazie in delen toe en laat al omscheppend slinken. Bak nog 1 min. tot het vocht is verdampt. Breng op smaak met peper en eventueel zout Snijd de bosui in ringen. Meng de spinazie door de aardappelpuree en bestrooi met de bosui. Serveer met de vis.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Schelvis in ham met aardappelpuree en spinazie

Het ziet eruit als uren werk, maar het staat zo op tafel.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig