Linzensoep met bleekselderij, wortel, ui en worst
bewaar
bewaar

Linzensoep met bleekselderij, wortel, ui en worst

Ook op een balansdag kun je deze goedgevulde soep op tafel zetten.

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de saucijzen in stukjes. Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de worst in 6 min. goudbruin en gaar. Snijd ondertussen de bleekselderij in boogjes en de knoflook fijn. Verhit de rest van de olie in een pan met dikke bodem.

Bak de bleekselderij, hutspotgroenten, knoflook, het karwijzaad, peper en eventueel zout 8 min. op middelhoog vuur. Roer regelmatig. Laat de linzen uitlekken. Voeg de linzen, worst en bouillon toe. Breng tegen de kook aan en verwarm nog 4 min. op laag vuur. Serveer in grote kommen.

combinatietipLekker met selderij

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Linzensoep met bleekselderij, wortel, ui en worst

Ook op een balansdag kun je deze goedgevulde soep op tafel zetten.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig