Rode-linzensoep met gekruide visreepjes
bewaar
bewaar

Rode-linzensoep met gekruide visreepjes

Een anders-dan-anders maaltijdsoep die binnen een kwartier klaar is.

15 min. bereiden

licht pittig

8 ingrediënten

Aan de slag

Doe de linzen samen met de bouillon en de helft van de boemboe in een ruime pan en breng aan de kook.

Snijd ondertussen de wortel in stukjes en schil en rasp de gember. Voeg toe aan de soep en laat nog 12 min. koken. Snijd ondertussen de vis in reepjes van 1 cm en meng met de rest van de boemboe. Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de visstukjes in 3 min. goudbruin en knapperig. Keer halverwege. Schep met een schuimspaan uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.

Neem de pan van het vuur en pureer de soep met de staafmixer. Verdeel de vis over de soep en garneer met de koriander.

combinatietipLekker met naanbrood.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Rode-linzensoep met gekruide visreepjes

Een anders-dan-anders maaltijdsoep die binnen een kwartier klaar is.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig