Toast met gerookte haring en radijs
Weer eens wat anders dan een haring met uitjes.
Aan de slag
Snijd de komkommer en radijs in dunne plakjes en de ui in flinterdunne halve ringetjes. Doe in een schaaltje en voeg de azijn toe. Laat minstens 10 min. staan.
Rooster ondertussen het brood. Meng de mayonaise en mosterd, besmeer de toast ermee en verdeel de rucola erover. Verwijder het vel van de haring en verdeel over de toast.
Laat de radijs en komkommer uitlekken en garneer de toast ermee. Serveer de rest erbij.
Toast met gerookte haring en radijs
Weer eens wat anders dan een haring met uitjes.
null personen
535 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de komkommer en radijs in dunne plakjes en de ui in flinterdunne halve ringetjes. Doe in een schaaltje en voeg de azijn toe. Laat minstens 10 min. staan.
Rooster ondertussen het brood. Meng de mayonaise en mosterd, besmeer de toast ermee en verdeel de rucola erover. Verwijder het vel van de haring en verdeel over de toast.
Laat de radijs en komkommer uitlekken en garneer de toast ermee. Serveer de rest erbij.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
400 g snoepkomkommers
240 g snackradijs
2 kleine rode uien
90 ml appelciderazijn
8 sneetjes meergranenzonnepit brood
4 el mayonaise
2 tl grove mosterd
80 g wasabirucola
300 g gerookte haringfilet