Food Bandits’ gevarieerde salade
Dertig bloggers deelden hun favoriete saladerecept, zodat jij die thuis ook gemakkelijk kunt maken. Proef de gevarieerde salade van Food Bandits.
Aan de slag
Verwarm de gegrilde aubergine en courgette 5 min. in een pan op laag vuur. Snijd de vijgen in partjes. Doe de eikenbladslamelange, verwarmde groenten en gedroogde tomaten in een saladeschaal. Meng hierdoor de kiemgroente, mediterrane pijnboompittenmix en ¾ van de vijgen. Hussel het geheel goed door met de balsamicodressing en top de salade af met de rest van de vijgen. Bon appétit!
Foodbandits' gevarieerde salade
Instructievideo - 00:15 min.
Food Bandits’ gevarieerde salade
Dertig bloggers deelden hun favoriete saladerecept, zodat jij die thuis ook gemakkelijk kunt maken. Proef de gevarieerde salade van Food Bandits.
bijgerecht
null personen
240 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de gegrilde aubergine en courgette 5 min. in een pan op laag vuur. Snijd de vijgen in partjes. Doe de eikenbladslamelange, verwarmde groenten en gedroogde tomaten in een saladeschaal. Meng hierdoor de kiemgroente, mediterrane pijnboompittenmix en ¾ van de vijgen. Hussel het geheel goed door met de balsamicodressing en top de salade af met de rest van de vijgen. Bon appétit!
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g gegrilde aubergine
250 g koelverse gegrilde courgette
8 verse vijgen
200 g eikenbladslamelange
150 g gedroogde tomaten
60 g milde kiemgroente
40 g mediterrane pijnboompittenmix
3 el dressing balsamico