Healthyfans’ falafelsalade
Dertig bloggers deelden hun favoriete saladerecept, zodat jij die thuis ook gemakkelijk kunt maken. Proef deze falafelsalade van Healthyfans.
Aan de slag
Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de falafel ongeveer 5 minuten. Snijd ondertussen de gegrilde aubergine in stukjes. Neem een schaal en doe eerst de snijbiet erin. Voeg daarna de gegrilde aubergine en gedroogde tomaten toe. Mix dit geheel samen met de kiemgroente, honny cress en verwarmde falafel. Snijd deze wel eerst in stukjes. Maak de salade af met de Zaanse knoflookdressing. Breng op smaak met (versgemalen) peper en eventueel zout.
Healthyfans’ falafelsalade
Instructievideo - 00:15 min.
Healthyfans’ falafelsalade
Dertig bloggers deelden hun favoriete saladerecept, zodat jij die thuis ook gemakkelijk kunt maken. Proef deze falafelsalade van Healthyfans.
null personen
335 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de falafel ongeveer 5 minuten. Snijd ondertussen de gegrilde aubergine in stukjes. Neem een schaal en doe eerst de snijbiet erin. Voeg daarna de gegrilde aubergine en gedroogde tomaten toe. Mix dit geheel samen met de kiemgroente, honny cress en verwarmde falafel. Snijd deze wel eerst in stukjes. Maak de salade af met de Zaanse knoflookdressing. Breng op smaak met (versgemalen) peper en eventueel zout.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 el traditionele olijfolie
234 g falafel
400 g gegrilde aubergine
150 g snijbiet
150 g koelverse zongedroogde tomaten
150 g licht pittige kiemgroente
1 el honny cress
4 el Zaanse knoflookdressing