Chef met Lefs biefstuksalade
Dertig bloggers deelden hun favoriete saladerecept, zodat jij die thuis ook gemakkelijk kunt maken. Proef deze biefstuksalade van Chef met Lef.
Aan de slag
Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de biefstukreepjes in 2 minuten aan alle zijden bruin. Verdeel ondertussen de jonge bladsla met rucola samen met de licht pittige kiemgroente in een schaal. Voeg de maiskorrels en de gebakken biefstukreepjes toe en schep het geheel om met de honing-mosterddressing.
Chef met Lef’s biefstuksalade
Instructievideo - 00:15 min.
Chef met Lefs biefstuksalade
Dertig bloggers deelden hun favoriete saladerecept, zodat jij die thuis ook gemakkelijk kunt maken. Proef deze biefstuksalade van Chef met Lef.
null personen
255 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de biefstukreepjes in 2 minuten aan alle zijden bruin. Verdeel ondertussen de jonge bladsla met rucola samen met de licht pittige kiemgroente in een schaal. Voeg de maiskorrels en de gebakken biefstukreepjes toe en schep het geheel om met de honing-mosterddressing.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 el milde olijfolie
300 g biefstukreepjes
300 g jonge bladsla-rucolamelange
60 g licht pittige kiemgroente
300 g maiskorrels
6 el honing-mosterddressing