Healthy Living In Heels’ spinazie-kipsalade
Dertig bloggers deelden hun favoriete saladerecept, zodat jij die thuis ook gemakkelijk kunt maken. Proef deze spinazie-kipsalade van Healthy Living In Heels.
20 min. bereiden
8 ingrediënten
Aan de slag
Begin met het koken van de sperziebonen in een pan met kokend water. Bereid ze volgens de aanwijzingen op de verpakking. Halveer de cherrytomaten en mix met de babyspinazie, kiemgroente, gerookte kip en sperziebonen in een schaal. Schaaf de manchego in plakjes, houd wat achter en voeg de rest samen met de pijnboompitten toe aan de salade. Mix het geheel met de honing-mosterd dressing en top de salade af met de rest van de manchego.
Healthy Living In Heels’ spinazie-kipsalade
Instructievideo - 00:15 min.
Healthy Living In Heels’ spinazie-kipsalade
Dertig bloggers deelden hun favoriete saladerecept, zodat jij die thuis ook gemakkelijk kunt maken. Proef deze spinazie-kipsalade van Healthy Living In Heels.
hoofdgerecht
null personen
20 min. bereiden
Aan de slag
Begin met het koken van de sperziebonen in een pan met kokend water. Bereid ze volgens de aanwijzingen op de verpakking. Halveer de cherrytomaten en mix met de babyspinazie, kiemgroente, gerookte kip en sperziebonen in een schaal. Schaaf de manchego in plakjes, houd wat achter en voeg de rest samen met de pijnboompitten toe aan de salade. Mix het geheel met de honing-mosterd dressing en top de salade af met de rest van de manchego.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g sperziebonen
250 g cherrytomaten
200 g babyspinazie
120 g licht pittige kiemgroente
300 g gerookte kipfilet
130 g Manchego kazen
100 g pijnboompitten
4 el verse honing-mosterddressing